• сите

Како да ги отстраните сите бактерии и пестициди од јагодите, малините и другото ситно овошје: Ова е единствениот сигурен начин!

Ситните плодови не можеме добро да ги истриеме со рацете како јаболките и праските, па токму затоа мора да се послужиме со веќе испробани трикови… Овошјето кое го купуваме во супермаркетите и на пазарите може да биде полно со бактерии, па токму затоа пред консумирањето погрижете се тоа добро да е измиено… Најпрвин добро измијте …

Како да ги отстраните сите бактерии и пестициди од јагодите, малините и другото ситно овошје: Ова е единствениот сигурен начин! Read More »