Tag : луда

Магазин Магазин слајдер Филм и ТВ

„Жикина династија“ добива продолжение: Во подготовка филмот „Луда година“ – еден актер сигурно се враќа

Слободен печат
Некогаш не постоеше семејство кое при прикажувањето на „Жикина династија“ на ТВ екраните не се смееше на цел глас. Српската комедија која радуваше многу семејства...