ФОТО | Кејти Стурино го копира модниот изглед на бројни познати дами: Плус – сајз инфуенсерка која инспирира

Кејти Стурино
Фото: Instagram

Позната плус – сајз блогерка и инфлуенсерка, Кејти Стурино секојдневно ги воодушевува своите бројни следбеници кога е модниот стил во прашање.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

Вечниот проблеми на секоја жена, вишокот килограми и правилата кои доаѓаат од модниот свет совршено ги сплоти во нејзините модни изгледи инспирирани од бројни јавни личност.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)


Дамите со некој килограм плус можат да ги носат буквално сите модни комбинации во кои уживаат фит дамите, во соодветен конфекциски број и секако сето тоа стилизирано со многу љубов, како што и самата Кејти го прави со цел да инспирира многу жени ширум светот.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Sturino (@katiesturino)

Видео на денот