Доктор Вело Марковски е вистински среќник: Погледнете како изгледа неговата млада сопруга! (ФОТО)

Фото: Фејсбук

Инфектологот Вело Марковски стана доста познат на македонската јавност откако започна пандемијата на коронавирусот.

За кратко време, докторот Марковски ги собра симпатиите и стана еден од омилените доктори во ова време-невреме.

Неговите изјави и препораки честопати се разликуваа од оние на останатите инфектолози во земјава и светот.

Но, она што го прави исто така интересен докторот Марковски е неговиот приватен живот. Тој е во брак со доста помладата Евгенија, со која имаат и син.

Фото: Фејсбук
Фото: Фејсбук

 

Видео на денот