Дневна соба над Егејското море: Само доколку имате доволно храброст ќе седнете на овој двосед! (ВИДЕО)

Параглајдеристот од Турција Хасан Кавал дошол до одлична идеја… Сакате адреналин и предизвици, а немате идеја? Хасан ќе ви покаже како се прави тоа…

Кавал на социјалните мрежи со своите следбеници сподели како тој ужива во сончевите денови над Измир.

Имено, тој адаптирал еден двосед, го врзал за падобран и се пуштил во вистинска авантура.

Целосното доживување во „летната дневна соба“ го надополнил со домашните папучи, наместо патиките кои ги соблече во висините и со еден телевизор на кој тој го гледаше цртаниот филм „Том и Џери“.

Кој има храброст, може да му се придружи, погледнете…

Видео на денот