Дневна соба над Егејското море: Само доколку имате доволно храброст ќе седнете на овој двосед! (ВИДЕО)

Параглајдеристот од Турција Хасан Кавал дошол до одлична идеја… Сакате адреналин и предизвици, а немате идеја? Хасан ќе ви покаже како се прави тоа… Кавал на социјалните мрежи со своите следбеници сподели како тој ужива во сончевите денови над Измир. Имено, тој адаптирал еден двосед, го врзал за падобран и се пуштил во вистинска авантура. …

Дневна соба над Егејското море: Само доколку имате доволно храброст ќе седнете на овој двосед! (ВИДЕО) Read More »