• соба

ФОТО: Како детската соба да ја претворите во омилената просторија во домот на вашите најмили

Неделата е совршен ден за уредување на детското катче на вашите најмили кое одамна го планиравте. Поради пандемијата децата се повеќе поминуваат дома, одделени од другарчињата и редовните активности, а тоа нека биде причина плус нивната соба и простор за игра да ги претворите во омиленото место во домот.   View this post on Instagram …

ФОТО: Како детската соба да ја претворите во омилената просторија во домот на вашите најмили Read More »