• море

ВИДЕО | Борба за лежалки во Ханиоти | Српски туристи како во стампедо за први редови покрај морето

Жестока утринска борба за лежалки се случи на плажа во Ханиоти, мирен туристички град кој е лоциран во источниот дел на полуостровот Касандра, Халкидики – Грција. Имено, српските туристи, како во стампедо, трчаа штом се отвори плажата за да ги завземат најдобрите места во првите редови покрај морето. Desant Srba na ležaljke, Hanioti 2021. Leta …

ВИДЕО | Борба за лежалки во Ханиоти | Српски туристи како во стампедо за први редови покрај морето Read More »