ВО ЖИВО: Угостителите ги поставија масите пред Влада, Битиќи прв гостин на импровизираната свадба

Скопје, 24 февруари 2021 / Фото: Драган митрески - Слободен Печат.

Угостителите кои организираат свадбени свечености денеска излегоа на протест пред владата. Таму поставија астали и бина со свадбен декор и го пречекаа министерот Битиќи за да му објаснат за нивните загуби во периодот кога се забранети свадбите и како да се реши овој проблем.

ГАЛЕРИЈА: Угостителите протестираат – со свадбените маси пред Влада

Видео на денот