ВО ЖИВО | Промоција на првата македонска национална стриминг платформа – GLEY (ГЛЕЈ)

Фото: Скриншот, Фејсбук

Промоција на првата македонска национална стриминг платформа – GLEY (ГЛЕЈ).

Видео на денот