СЛЕДЕТЕ ВО ЖИВО: Денешниот Утрински брифинг од 7.30 до 10.30 е во тек!

„Утрински брифинг“ е местото каде секој работен ден од 7.30 до 10.30 часот, низ динамична програма со актуелни информации, анализи и разговори со гости, се поставува општествено-политичката агенда на денот.

Додека другите се расонуваат, екипата на „Утрински брифинг“ секој работен ден со почеток од 7.30 произведува бројни квалитетни информативни сегменти што го „врамуваат“ почетокот на секој работен ден и ни помагаат да го разбереме контекстот на настаните што следуваат.

– За да следите во живо на сајтот на Слободна ТВ, кликнете ТУКА или испишете slobodna.tv во вашиот пребарувач.

– Можете да го гледате и на нашата официјалната фејсбук-страна facebook/slobodenpecat

– Како и директно на нашиот Јутјуб канал

Видео на денот