• Утрински брифинг

ВИДЕО | Андоновиќ: Судирот меѓу Русија и Западот се спушти на лично ниво – Со зборовите на Пушкин, Путин им одговори на лидерите на Г-7

Рускиот претседател Владимир Путин ги коментираше шегите на лидерите на Г-7 на сметка на тоа што Путин во различни прилики се фотографираше гол до појас. Лидерите на седумте најмоќни земји во светот се пошегуваа на сметка на Путин и меѓусебно се прашуваа дали и тие треба да тргнат како рускиот претседател и разголени да се …

ВИДЕО | Андоновиќ: Судирот меѓу Русија и Западот се спушти на лично ниво – Со зборовите на Пушкин, Путин им одговори на лидерите на Г-7 Read More »