Инспиративна мисла на денот: Ајде да се преправаме дека…

Фото: Приватна архива

Во оваа постојана трка со времето, понекогаш навистина е потребно нешто што ќе нè запре. Да ни даде оддишка и правец како да продолжиме понатаму. Едноставно, некогаш се доволни само неколку зборови, сплотени во една мисла која ќе ни даде нова надеж и ќе нè научи на некоја мудрост.

Денес споделуваме една мудра и инспиративна мисла со вас:

Ана Бунтеска
Ана Бунтеска / Фото: Приватна архива

„Ајде да се преправаме

дека сега еден до друг сме

ти во мене

јас со ноктиве во тебе

дур не заспиеме

дур од љубов не се убиеме,

за живи да останеме.“

 

Ана Бунтеска

Видео на денот