Андон Бошковски повеќе не е тренер на КЛ7

фото: Голден Арт КЛ7

Екипата на Голден Арт КЛ7 денеска ја прекина соработката со тренерот Андон Бошковски кој го водеше клубот во првиот дел од сезоната во првата лига.

„ Ракометниот клуб Голден Арт КЛ7 ја информира македонската спортска јавност дека заклучно со 15.01.2020 година (петок) престануваат сите обврски за ангажман како главен тренер во клубот на досегашниот прв тренер Андон Бошковски. На Бошковски му благодариме на досегашната соработка и за придонесот во развој на нашиот проект и му посакуваме многу успех во следните ангажмани. Клубот во текот на следните неколку дена ќе информира за новото решение за прв тренер на клубот“, објави Голден Арт КЛ7 на официјалната интернет страница.

Видео на денот