• голден арт кл7

Златко Даскалоски е нов член на Голден Арт КЛ7

Поранешниот македонски репрезентативен голман и спортист со големо интернационално искуство е нов член на Голден Арт КЛ7. Помошник на тренерот Матлиески, тренер на голманите во клубот и поддршка на истите на голот ќе бидат задачите на Златко Даскалоски на неговиот нов предизвик во кариерата, во новиот клуб. Играч со над 10-годишно интернационално искуство во Франција …

Златко Даскалоски е нов член на Голден Арт КЛ7 Read More »