Од срцев удар на плажа во Грција почина д-р Александар Стојановски-екс директорот на Клиничката болница-Штип

Фото: Принтскрин/ТВ Стар - Штип

Д-р Александар Стојановски (45), поранешен директор на Клиничката болница-Штип починал во Грција за време на годишен одмор. Неофицијално, доживеал масивен срцев удар на плажа.

Д-р Стојановски е познат по тоа што живеел навистина здрав живот, со редовни спортски активности. Неодамна заврши специјализација по гинекологија, објави Фактор.

Д-р Александар Стојановски функцијата директор на Клиничката болница Штип ја извршуваше до 2017 година, а во последниов период се посвети на специјализацијата.

Видео на денот