Невообичаен случај во село Врапчиште | Наместо телото на нивната мајка, од Инфективна добиле тело на непознат маж

Фото: Слободен печат/ Драган Митрески

Денеска ТВ21 објави дека се случил невообичаен настан во село Врапчиште. Имено, едно семејство наместо телото на нивната почината мајка, добило тело на непознат маж.

Во изјава за ТВ21 семејството вели дека нивната мајка починала на Инфективната клиника во Скопје, а откако го прифатиле телото, забележале дека наместо нивната мајка, во ковчегот се наоѓа тело на непознат маж, па затоа се упатиле кон Инфективна.

По повеќечасовно барање, телото било конечно пронајдено во Гостивар, каде по грешка било испратено од болницата.

Видео на денот