• Инфективна клиника

Потресна фотографија од белградската инфективна клиника: „Тато чека да го примат пред болница, горе им умира пациент, тројца чекаат превоз“

„Тато чека на Инфективна клиника во тешка состојба. Немаат каде да го стават, зошто токму сега еден пациент им умира, а тројца чекаат превоз за Батајница…“. Ова на Твитер покрај фотографија го објави еден корисник на оваа социјална мрежа што предизвика реакции кај корисниците и почна масовно да се шири оваа вест. Ćale čeka na …

Потресна фотографија од белградската инфективна клиника: „Тато чека да го примат пред болница, горе им умира пациент, тројца чекаат превоз“ Read More »