Tag : врапчиште

Вести Избори 2020

Бејџан Илјас: Турците активно учествуваат во политичкиот живот во нашата држава

Слободен печат
Добра вечер прекрасни граѓани на оваа прекрасна општина, општина Врапчиште. Турците активно учествуваат во политичкиот живот во нашата држава и се важна алка во нашето...
Вести Економија

Две прeчистителни станици за вода за пиење се градат во општина Врапчиште преку МСИП проектот

Слободен печат
Две прeчистителни станици за вода за пиење се градат во населените места Неготино и Добри Дол во општина Врапчиште, во околината на градот Гостивар, преку...
Вести Македонија Слајдер

Објекти во Тетово, Врапчиште и Гостивар работат за време на полицискиот час

Слободен печат
Стојко Пауновски, директорот на Државен пазарен инспекторат на денешната прес-конференција истакна дека има објекти кои работа иако не е донесена нова одлука на Владата. -ДПИ...
Вести Македонија

Самоизолација на 19 лица од подшарпланинските села во Општина Врапчиште

Слободен печат
Деветнаесет лица од неколку села во Општина Врапчиште кои изминативе денови допатувале од земји каде е регистиран коронавирус од вчера се во самоизолација. Градоначалникот на...