Спој на Јупитер и Нептун во Риби: Овие три хороскопски знаци ќе ја пронајдат сродната душа

Помпеја, Фото: Викимедија

Спојувањето на Јупитер и Нептун во знакот на Риби на 12 април ќе донесе многу добри работи. На овие три хороскопски знаци може да им ја донесе сродната душа.

Риби

Спојувањето на Јупитер со Нептун во вашиот знак е монументален настан. Чувствувате дека веќе сте изгубиле премногу време на луѓе кои се покажале како дволични и недоверливи.

Бевте задоволни да бидете сами за да избегнете да заглавите во љубовната замка. Има некој во вашиот живот во моментов кој сака да ви докаже дека не сте во право, и таа љубов не е стапица – не ако се поврзани со вас. Можете да ѝ верувате на оваа личност бидејќи ќе се покаже како ваша сродна душа. Време е да се откажете од минатото и да вложите напори во љубовта во сегашноста. Спојот на Јупитер со Нептун ги отвора портите и не ве изложува на ништо друго освен љубов. Пуштете ја во животот.

Јупитер и Нептун се спојуваат во Риби, првпат од 1856 година: Спремете се за магија

Бик

Последниве години се соочувате со голема недоверба во луѓето и поради тоа не можете да ја видете сродната душа која гледа директно во вас. Личноста со која сте во моментов не е само обична личност, тие се некој многу посебен за вас. Ако можете да се помирите со идејата дека можеби, оваа личност е некој на кого не само што би можеле да му верувате, туку и да им го доверите целиот свој живот, тогаш можеби конечно ќе бидете подготвени да прифатите дека ова е вашата сродна душа.

Спојувањето на Јупитер со Нептун делува на вашето чувство на доверба и ви помага да го проширите вашето размислување, што значи дека со отворање на умот за идејата дека вашата сродна душа била таму цело време, може да станете послободни во врската, знаејќи дека оваа личност нема да ви наштети.

Хороскопски знаци со психологија „земи или остави“

Девица

Конечно прифаќате дека без разлика дали имате сродна душа или не, совршенството не постои кога се во прашање човечките односи и секогаш ќе најдете нешто погрешно со личноста со која сте.

За време на спојувањето на Јупитер со Нептун, работите малку се менуваат. Ќе забележите дека чувствувате многу помалку осуда и малку повеќе прифаќање. Ќе помислите дури и „Што ми се случува?“ додека се смеете за тоа колку афекција чувствувате одеднаш чувствувате кон одредена личност во вашиот живот. Ќе откриете нешто што отсекогаш било таму. Бидејќи овој транзит се случува во Риби, ќе има мекост во вашата комуникација со оваа личност и тие ќе го ценат тоа.

Голем неделен хороскоп (11 април – 17 април): Овните ќе бараат динамика а Девиците ќе го прошират социјалниот круг

Видео на денот