Седма сила: Што може да не изненади во наредниот период до 12 април?

Во „Утрински брифинг“ на „Слободна ТВ“ на тема предизборие, пропаганда, политички амбиент и говор на омраза, говореа гостите во Седма сила, новинарите Жарко Јордановски и Павле Беловски.

Се наоѓаме во политички амбиент кој практично секои две години го има во Македонија. Тоа е предизборието.

Следејќи го развојот односно она што се случуваше изминативе години, избори, што е она што би можело да не изненади во наредниов период – до 12 април.

Видео на денот