Наум Петрески стана дедо, се породи ќерката Анастасија

Фото: Фејсбук, Анастасија Петреска/Владимир Поповски

Пејачката Анастасија Петреска и нејзиниот сопруг Владимир Поповски, пејачот на групата „Биоритам“, станаa родители по вторпат.

Анастасија роди син, а честитките за приновата во музичкото семејство пристигнуваат од сите страни.

Анастасија и Владимир стапија во брак во 2019 година и веќе се родители на ќеркичката Андреа.

Инаку, Анастасија е најстарата ќерка на познатиот македонски пејач Наум Петрески, кој сега стана дедо по вторпат.

ФОТО | Наум Петрески ќе стане дедо: Анастасија е прекрасна трудница

Видео на денот