ФОТО | „Се вљубив во Дубаи“: Туна ужива на заедничко патување со децата

Туна Сејдиу во Дубаи / Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу

„Tripadvisor“ го прогласи Дубаи за најпопуларна дестинација во светот во 2022 година, а се чини дека овој модерен град е сѐ повеќе посетен и од страна на регионалните, но и домашните ѕвезди.

Пејачката Туна Сејдиу е последна во низата познати личности кои во последно време го посетија Дубаи. Моментално, таа и нејзините два сина уживаат на ова егзотично патување.

„Јас сум вљубена во Дубаи. Не сакам да го напуштам…“, вели Туна на Инстаграм.

Дефинитивно, погледот кон највисокото панорамско тркало во светот е прекрасен.

 Туна Сејдиу
Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу
Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу
Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу
Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу
Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу
Фото: Инстаграм, Туна Сејдиу
Видео на денот