ФЕИТ ќе дели 60 златни дипломи за 60 години постоење

Фото: Фејсбук

Факултетот за електротехника и информациски технологии (ФЕИТ) во рамки на одбележувањето шест децении од основањето, денеска ќе им додели „Златна диплома” на сите студенти кои дипломирале пред 50 години.

Според факултетот, ќе бидат доделени 60. дипломи на дипломирани електроинженери од првите генерации.

Видео на денот