Бетонски прегради на булеварот „Цветан Димов“

За да се спречи непрописното преминување на пешаците преку булеварот „Цветан Димов“ во скопската населба Чаир, градските власти поставуваат бетонски прегради.

За да се спречи непрописното преминување на пешаците преку булеварот „Цветан Димов“ во скопската населба Чаир, градските власти поставуваат бетонски прегради.

– За поголема заштита на пешаците и велосипедистите на улицата Цветан Димов во општина Чаир, како и воспоставување контрола на сообраќајниот метеж на оваа улица, екипите на Град Скопје започнаа со поставување на заштитна ограда по средина на коловозот, соопштија оттаму.

Видео на денот