15 C
Скопје

Tag : прегради

Вести Скопје

Бетонски прегради на булеварот „Цветан Димов“

За да се спречи непрописното преминување на пешаците преку булеварот „Цветан Димов“ во скопската населба Чаир, градските власти поставуваат бетонски прегради. – За поголема заштита...