ВИДЕО: Славниот анимиран филм од детството „The Powerpuff Girls“ продолжува како нова тинејџерска серија

Instagram
Instagram

Иако пред извесно време беше снимена пилот-епизода од ТВ – верзијата на цртаниот филм „The Powerpuff Girls“, се чини дека никој не беше задоволен од тоа – затоа деновиве се снима нова епизода.

Телевизијата „The CW Network“ пред извесно време нарачала пилотска епизода која била снимена, но по пробите, на ТВ-лидерите и продуцентите не им се допаднал снимениот материјал, па затоа сега ќе мора да се снима нова.

Дов Камерон, Клои Бенет и Јана Перо уште ќе ги имаат главните улоги, како и Доналд Фајсон, кој го игра професорот „Утониум“.

Девојките „Powerpuff“ порано беа минијатурни анимирани американски суперхерои, а сега во продолжение како дел од новата серија се реални ликови во улога на разочарани млади девојки, кои го изгубиле детството во борбата против криминалот.

Видео на денот