ВИДЕО: Славниот анимиран филм од детството „The Powerpuff Girls“ продолжува како нова тинејџерска серија

Иако пред извесно време беше снимена пилот-епизода од ТВ – верзијата на цртаниот филм „The Powerpuff Girls“, се чини дека никој не беше задоволен од тоа – затоа деновиве се снима нова епизода. Телевизијата „The CW Network“ пред извесно време нарачала пилотска епизода која била снимена, но по пробите, на ТВ-лидерите и продуцентите не им …

ВИДЕО: Славниот анимиран филм од детството „The Powerpuff Girls“ продолжува како нова тинејџерска серија Read More »