• серија

Постави ултиматум: Шон Пен нема да снима сѐ додека целата екипа не се вакцинира

Познатиот американски актер и режисер Шон Пен (60) ја снима серијата „Гаслит“ и се одлучи на несекојдневен драстичен потег да го прекине снимањето. Шон своето враќање на снимањето го услови со вакцинирање на целата екипа, од актерите до техничкиот персонал. Актерот, покрај своите барања, на сите ќе им овозможи бесплатно вакцинирање преку неговата организација КОРЕ, …

Постави ултиматум: Шон Пен нема да снима сѐ додека целата екипа не се вакцинира Read More »