ВИДЕО | Ако не знаете како да наместите Рубикова коцка, еве ви неколку финти

Рубикова коцка
Рубикова коцка/Printscreen/Youtube

Рубикова коцка е една од најпознатите занимации на светот, но малку се оние кои успеваат да ја „наместат“ без многу да се трудат.

Многумина немаат баш нерви за да ја склопат до крај, но и за тоа постои решение. Ако сакате да ги запрепастите и воодушевите вашите пријатели, постои едноставен систем за „склопување“ на Рубиковата коцка, пишуваат од „Blic“

Како и секогаш, треба да се послужите со мал трик. Секако, важно е коцката да биде потполно наместена пред воопшто да почнете со вашата „магија“.

Само следете го едноставниот шаблон кој е прикажан со стрелки и ќе ви стане јасно 🙂

@cubezilla #rubik #cube #trick #lifehack #lifehacks #wow #omg #amazing #fyp #fy #foryou #simple #hack ♬ The Hamster Dance Song – Hampster Dance Masters