Tag : тик ток

Магазин Магазин слајдер Технологија

Апликацијата ТикTок стана популарна колку Инстаграм!

Слободен Печат
Апликацијата Тикток бележи огромен раст на популарноста кај корисниците. Платформата за споделување на видео-содржини е многу користена за време на пандемијата од коронавирусот и глобалниот...