Виц на денот: Разлика

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Учителката го прашува малиот Трпе:
– Која е разликата помеѓу мажот и жената?
Трпе:
-Кој број чевли вие носите?
Учителката:
– 38
Трпе:
– А, вашиот сопруг?
Учителката малку збунето одговара:
-42.
– Па, ете разликата е меѓу нозете, одговара Трпе.

Видео на денот