Виц на денот: Милионер

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Разговараат двајца другари:
– Го знаеш оној човек, наскоро ќе се жени и ќе стане милионер.
– Со женењето го добива тоа?
– Да, добива милион проблеми.

 

Видео на денот