Виц на денот: Бензин

Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Жена се јавува во брза помош:
– Помош, маж ми испи бензин и сега трча низ дворот!
– Не грижи се госпоѓо, ќе застане кога ќе му снема бензин.

Видео на денот