16.8 C
Скопје

Tag : виц

Магазин Магазин слајдер Слајдер

Виц на денот: Попска желба

Слободен печат
Фаќа поп златна рипка и оваа му вика: – Ако ме пуштиш ќе ти исполнам 2 желби! – Првата желба ми е: да не бидам...
Забава Магазин Магазин слајдер Слајдер

Виц на денот: Полиција

Слободен печат
Тројца полицајци се обидуваат да водат интелектуален разговор. Првиот вели: – Еј, абе знаете ли дека на Марс има суштествени? Вториот малку се подзамислува и...
Магазин Магазин слајдер Слајдер

Виц на денот: Труба

Слободен печат
Плавуша го прашува своето момче: – Излегуваме вечер? – Да, во 22 ќе поминам кај тебе пред зграда чим ти засвирам симни се. – А...
Забава Магазин Магазин слајдер Слајдер

Виц на денот: 25 цм

Слободен печат
Влегува Трпе дома и ѝ кажува на Трпана: – Се збори во село дека умрел некој со 25 цантима. Трпана натажено: – Ауу, сигурно е...
Забава Магазин Магазин слајдер Слајдер

Виц на денот: Детски додаток

Слободен печат
Залетано влегува Трпе дома и задишан и вика на Трпана: – Жено,дали слушна? – Што? – Владата одлучила да дава детски додаток на сите семејства...
Вести Забава Магазин Слајдер

Виц на денот: Цариник

Слободен печат
Некој цариник умрел и правец кај Св. Петар. Додека Св. Петар се мислел каде да го испрати цариникот му вика: – Па јас би на...