Елена Велевска рекламира парфем, но погледот ќе ви „забега“ на друго место! (ФОТО)

Фото: Инстаграм

Познатата фолк-пејачка Елена Велевска преку своите социјални мрежи веќе неколку дена рекламира женски парфеми и да бидеме искрени, добро го прави тоа…

Покрај тоа што ќе го привлече вниманието на своите обожавателки поради парфемот, таа успеа да го привлече вниманието и на нејзините машки обожаватели.

Можеби нив не ги интересира толку многу парфемот кој го рекламира Велевска, но затоа пак и тоа како уживаат во глетката покрај парфемот..

Доколку не ви е јасно за што зборуваме, погледенте ја оваа фотографија:

Фото: Фејсбук

 

Видео на денот