• пејачка

Поранешниот сопруг на Бритни Спирс проговори по 10 години молчење: Децата не сакаат да ја видат, пејачката остро му врати

Кевин Федерлајн, поранешниот сопруг на пејачката Бритни Спирс, рече дека би сакал нивните синови Шон и Џејден да се смират со својот дедо Џејми, односно таткото на поп-пејачката, но и дека децата со месеци избегнуваат да се видат со својата мајка. – Апсолутно би сакал Џејми да се врати во животот на нашите момчиња. Особено …

Поранешниот сопруг на Бритни Спирс проговори по 10 години молчење: Децата не сакаат да ја видат, пејачката остро му врати Read More »