ВИДЕО | Садики: Се обидуваме да бидеме покрај фамилиите на загинатите за колку можеме да ја ублажиме болката

Азем Садики, градоначалник на општина Студеничани
Азем Садики, градоначалник на општина Студеничани / Утрински брифинг

-Денеска ќе имаме и вонредна седница на Советот. За жал ова е многу тежок случај со многу голем број на жртви, а повеќе од нив од нашата општина, изјави за Утрински брифинг Азем Садики, градоначалник на општина Студеничани.

-Се обидуваме да бидеме покрај нивните фамилии за малку да им ја ублажиме болката. Ние како општина во рамките на нашите можности се обидуваме да ја споделиме болката со нив. Вчера денот беше уште полош, бидејќи недостигаа информации, вели тој.

Проследете го целиот разговор во видеото

Видео на денот