• автобуска несреќа

Роднини на жртвите во автобуската несреќа ќе бараат правда во Стразбур: Во истрагата ни трага од накитот и златото!?

Ако не се докаже вистината за трагедијата со македонскиот автобус во Бугарија, ќе бараме  приватна истрага и правда пред меѓународните судови – изјави за „Слободен печат“ Кјамуран Пајазитовски, роднина на еден од загинатите во автобуската несреќа на „Беса транс“ на магистралата „Струма“ во Бугарија, што се случи во ноември лани, – Не само тука, туку …

Роднини на жртвите во автобуската несреќа ќе бараат правда во Стразбур: Во истрагата ни трага од накитот и златото!? Read More »