Виц на денот: Вирус

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Русокоса се јавува во сервис:
– Ало, не ми работи компјутерот!
– Госпоѓо, случајно да не закачил некој вирус?
– Нема шанси, не сум го изнела надвор!

Видео на денот