Виц на денот: Сведок

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Жена влегува со љубовникот во хотел, а во исто време од таму излегува нејзиниот
сопруг со љубовницата.
Жената почнува да вика:
– Готов си, те фатив на дело! Еве си носам и сведок!

Видео на денот