Виц на денот: Неверство

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Хасо му вели на Мујо:
– Мујо, жена ми ме изневерува со петел!
Мујо:
– Како знаеш?
Хасо:
– Најдов пердуви во креветот.
Мујо вели:
– Ништо не е тоа. Мене жена ми ме изневерува со камион!
Хасо:
– Како знаеш?
Мујо:
– Го најдов возачот во кревет.

Видео на денот