Виц на денот: Извинување

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Полицаец запира маж во возило поради брзо возење. Возачот со извинување му се обраќа на полицаецот.

– Јас се извинувам, господине полицаец, малку брзо возев, бев под дејство на психоактивни суштества!

Полицаецот:

– Мислите, супстанции?

Мажот:

– Мислам на жената и на трите деца.