Виц на денот: Грешка

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Сопругата му соопштува вест на сопругот.
– Ужас, невозможно! – се исплашил сопругот кога ја слушнал новоста од сопругата.
– Зарем повторно си бремена? Како е можно? Па, секогаш внимавав, користевме заштита…
– Полека, полека, не се вознемирувај – жена му почнала да го теши – никој не рече дека тоа е твоја грешка.

Видео на денот