Виц на денот: Ѕвонче

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

– Здраво, вие сте електричар?
– Да госпоѓо, како можам да ви помогнам?
– Ветивте дека ќе дојдете денес кај нас и ќе го поправите ѕвончето на влезната врата, но не дојдовте.
– Госпоѓо, јас бев и ѕвонев повеќе од 15 минути, но никој не излезе.

Видео на денот