Виц на денот: Боречки вештини

Оди кинез во кафана, седнува покрај Цветко и почнува да пие пиво. Цветко го гледа и му вика:
– Друже, знаеш некои боречки вештини, кунг фу, карате или слично?
– Зошто ме прашуваш? Затоа што сум кинез?
– Не, затоа што пиеш од моето пиво.

Видео на денот