Виц на денот: Бес

Виц на денот
Виц на денот / Фото: Архива на „Слободен печат“

Жена отишла кај психијатар, а тој по извесно време ѝ вели:
– Госпоѓо, премногу бес има во вас. Напишете писмо до тој што ве нервира, искажете се и потоа запалете го.
– Добро, докторе. А, со писмото што да правам?

Видео на денот