Семејна трагедија во Барајево: Татко си го убил синот, па се самоубил

Во Бараjево (Србија) се случи семејна трагедија, во која починале татко и син. Според Пинк, Владан Ѓ. пукал од пушка кон неговиот син Драган (20), кој во тоа време спиел.

Откако го застрелал неговиот син, Владан Ѓ. се самоубил.

И таткото и синот биле мртви кога пристигнале Итната помош и полицијата.

Видео на денот