Ова куче стекна популарност поради еден необичен детаљ! (ФОТО)

инстаграм

Ова симпатично кутре е ѕвезда на социјалните мрежи. Неговото име е Кокоро и луѓето тврдат дека има израз на лицето кој неверојатно потсетува на луѓе, а малкумина се согласуваат дека тој наликува и на популарниот сликар Боб Рос.

Тој е многу популарен на Инстаграм и има преку 120.000 следбеници кои уживаат во неговите дневни објави.

Кокоро ги освои срцата на луѓето со неговата строгост и изрази на лицето слични на човекот. Исто така, често се користи во „мемиња“, начинот на кој Кокоро се здоби со светска популарност.

Видео на денот