Tag : куче

Забава Магазин

Во кој знак е родено вашето куче? Прочитајте го неговиот хороскоп и подобро запознајте го!

Слободен печат
Го знаете датумот на раѓањето на вашето куче? Тогаш, знаете и под кој астролошки знак е родено. Но, доколку не знаете кога вашиот миленик е...
Магазин Семејство

Наши миленици: Аби

Слободен печат
Здраво, ова е Аби. Аби е ескперт за уништување играчки, љубител на грицки и дремки. Златна ретриверка со златно срце. Аби ги сака сите –...
Магазин Семејство

Наши миленици: Цезар, погледнете го колку е сладок!

Слободен печат
Ова е Цезар. Погледнете го колку е сладок! Многу е дружељубив. Ги сака сите кучиња и им се радува, ептен, ама ептен. Дури и плаче...
Магазин Семејство

Наши миленици: МИСИ

Слободен печат
Миси е 13-годишна женка мопс и почесен член на нашето семејство. Животот ни го исполнува со љубов, шири позитивна енергија, добрина на која тешко се...
Магазин Семејство

Наши миленици: Перо, другар му на Миланче, Ушка, Шаре и мачката Карлита

Слободен печат
Ова е Перо, има 8 години. Од прв ден спие на тросед и ако дојдат гости смирено, но упорно, ги турка да се поместат. Дружељубив...
Магазин Семејство

Наши миленици: Боно, кученце како плишано меченце

Слободен печат
Боно е мешавина со мал раст, има 2 години и 8 месеци. Хиперактивен е, „сто на час“. Во маалото е познат како швалериште, па оттука...
Магазин Семејство

Наши миленици: Буцко, синот на господин Живко

Слободен печат
Буцко има музичко име Роби (Вилијамс), иако не е музикален. Син е на господин Живко. За споредба е малку „посељак“ ама е супер добар. Трпелив...
Магазин Семејство

НАШИ МИЛЕНИЦИ: Животната приказна на Нера

Слободен печат
Исфрлена кaко партал во најстудените денови. Не можев да ја оставам, ја хранев, ја покривав секоја вечер, но тоа не беше доволно. Одлучив: Нера ја...
Магазин Семејство

Воспаление на белите дробови кај кучињата и мачките

Слободен печат
Во овие зимски денови кога е постудено и кога имунитетот на миленичињата може да биде намален, да кажеме збор-два и за потенцијалната појава на респираторни...